СЕДЕМ пернишки пожарникари наградени за личен принос

Седем служители от РДПБЗН – Перник са наградени с „Писмена похвала“ от директора на дирекцията комисар Борис Борисов. Отличията са за конкретен личен принос при изпълнение на служебните задължения и по повод професионалния празник на служителите от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – 14 септември.

Наградените са:

старши инспектор Станислав Йоцев, инспекторите Петко Топалов, Валери Иванов и Християн Христов и младши инспекторите Данаил Димитров, Светослав Диманов и Страхил Алексиев – всички от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Перник.

Заповедите бяха прочетени днес по време на Водосвет за здраве и благоденствие на служителите от РДПБЗН. На тържеството присъстваха кмета на община – Перник Станислав Владимиров, директора на ОДМВР – Перник старши комисар Павел Млеканов, бивши служители и гости. Тържествената литургия бе отслужена от отците при пернишкия православен храм „Свети Иван Рилски“ Людмил и Борис.

Пожарникарите бяха поздравени от кмета Владимиров и старши комисар Млеканов, които им пожелаха здраве, смелост, отговорност и да носят с чест пожарникарската професия.

По-късно бяха поднесени венци и цветя на паметните плочи на загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари Никола Миков и Сашо Евтимов.

Коментари

коментара