Пет партии издигат Кирил Стоев за кандидат кмет на град Радомир

Широка местна коалиция издига Кирил Стоев за кандидат за кмет на община Радомир. В обединението влизат ПП, ДБ, БЗНС, ВМРО и КОД – съобщиха до zaPernik.com.

Официално стана ясна местната коалиция, която издига Кирил Стоев като кандидат за кмет на община Радомир. На събитието присъстваха Василка Стоилова и д-р Петър Дойчев от БЗНС, Д-р Христова от ПП КОД, Георги Недев от ДБ, Иличо Йорданов от ВМРО и народният представител и член на НС на ПП „Продължаваме промяната“ Никола Минчев, председателят на „Продължаваме промяната“ – Перник, Тихомир Тихомиров, кандидати за общински съветници и кметове на населени места, жители на град Радомир.

Всички се обединиха около мнението, че в личността на Кирил Стоев виждат една изключително достойна кандидатура, разпознаваема личност, човек, който е познат на радомирци.

Категорични сме, че той е нашият човек за градоначалник, нямаме съмнение в това, че ще спечели, заявиха от БЗНС.

Като сериозен човек, можещ и знаещ го познаваме, заяви Йорданов от ВМРО. И добави, че Кирил Стоев притежава едно изключително качество – честен човек. Гласуваме му пълно доверие и ще работим за победа, добавиха още.

Силна подкрепа заяви и Никола Минчев, който изтъкна, че Радомир има нужда от кмет, който обича родното си населено място и има подкрепа за реализирането на програмата си за управление.

Минчев бе категоричен, че Стоев може да се справи успешно с проблемите и по отношение на инфраструктурата и за икономическото развитие на региона както и всички други сфери, в които е необходимо. „Точно в лицето на Кирил Стоев виждаме човек, който може да реализира и открие нови възможности пред общината със средствата, които ще получи страната ни по Плана за възстановяване и устойчивост“, каза още Минчев.

Кирил Стоев сподели на кратко основните приоритети, които касаят инфраструктура, икономическо развитие, екология и опазване на околната среда, достъпна и дигитална община в услуга на гражданите, здравеопазване, образование, култура и спорт.

В следващите дни предстои коалицията да регистрира официално кандидатите и да бъде представена програмата за управление на общината.

Коментари

коментара