ДИНАМО Загреб на лов за таланти: Перник е домакин на футболен камп

Една от най-продуктивните академии в СВЕТА отново поглежда към България и ще организира футболен камп на 13-15 октомври в гр.Перник, съобщиха от Академия „Металург“. Събитието е с подкрепата на Община Перник и ще се проведе на стадион Металург.

Основната идея на кампа е нашите таланти да се докоснат по методите на работа на Динамо Загреб и по този начин да получат нови знания и умения ,които да им помогнат за тяхното футболно развитие.

Dinamo Varna / Динамо Варна , които са в тясно сътрудничество с гранда и техните партньори от Футболна Академия Металург Перник ще направят събието възможно за десетки български футболисти!

Целта е усъвършенстване в различните игрови компоненти по модела Динамо Загреб и докосване до магията, която е изградила футболисти като Лука Модрич, Йоско Гуардиол, Матео Ковачич, Борна Соса и още стотици играещи в най-силните лиги по Света

Кампът е за деца и юноши от набор 2009 до 2016г

График : Двуразови тренировки (сутрин и следобед)
3 дни, 6 тренировъчни сесии по Методологията на академията на ДИНАМО ЗАГРЕБ/ 500 минути

Селектиране на най-силно изявилите се състезатели за проби в отворената школа на Динамо Загреб

Треньорски щаб с грижа към детайлите в тренировъчния процес – зам.директор на Динамо Загреб – Анджелко Иванжко и тийм мениджър на академията – Тин Салатович.

Коментари

коментара