ОТЛАГАТ спектакъла „НЛО завинаги“ заради Деня на траур

Във връзка с обявения от Министерски съвет Ден на национален траур в памет на жертвите в Царево, предвидените за днешния ден събития в програмата на „Арт Будилник“ се отменят за 13.09 /сряда/.

Спектакълът „НЛО завинаги“ ще се проведе отново от 20:00 ч. в Лятното кино.

В сряда от 18:30 ч., в Минната дирекция ще бъде официално открита и изложбата на циркови плакати на телевизионния водещ Драгомир Драганов, която вече е наредена и може да бъде разгледана.

Останалите събития в програмата остават непроменени и ще се проведат според предварително обявения график.

В съботната вечер от 20:00 ч. в Лятното кино перничани ще могат да видят спектакърът „За любовта…“, създаден по драматургични текстове на Яна Борисова, която е един от най-известните и успешни драматурзи в Европа е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събере на една сцена актьорите Христо Петков, Дарин Ангелов, Боряна Братоева, Николаос Цитиридис и Петър Антонов.

Неделният следобед ще бъде посветен на децата. В 17:00 ч. в градския парк децата ще могат да се забавляват с куклената пиеса „Гон, малката лисица“ и творчески ателиета за кукли с „Арт Ленд“. В 19:00 ч. в „CineLand“ Перник пък ще се проведе прожекцията на филма „Игра на доверие“ със специален гост актрисата Яна Маринова.

Коментари

коментара