Антония Петрова се изказа за Мис Варна – Елизабет Кравец

Бившата Мис България от Перник Антония Петрова защити в свой пост новата Мис Варна – Елизабет Кравец, която предизвика разнопосочни коментари, че била наполовина украинка.

Антония Петрова, която много добре знае цената на славата и негативите от нея, пусна свой пост, в който припомня, че е била Мисис Русия и че всичко е възможно да постигне човек, ако е усърден и предприемчив. Любопитно е, че Петрова не споменава своето постижение като Мис България, когато изгря популярността й като първата Мис със силиконов бюст и твърде съмнителна красота. Но това сега е зад гърба й и Антония Петрова е позитивна:

„Искам да споделя една мисъл, която ме зарежда с гордост и вдъхновение. През 2012 година имах честта и удоволствието да стана Мисис Русия. Този момент за мен беше несравним и незабравим, и съм благодарна за подкрепата, която получих от всички вас. По-късно станах 4-та в света. Този опит ме научи много и ми даде възможността да срещна невероятни хора от цял свят.
Важното в тази история, обаче, е, че всички ние имаме потенциал и възможност да постигнем големи неща, независимо от националността, етническата си принадлежност или която и да е друга характеристика, която може да ни различава.
Важно е да следваме мечтите си, да работим усърдно и да бъдем предприемчиви.
В тази връзка искам да изразя подкрепата си към Мис Варна 2023 – Elizabeth Kravets. Пожелавам и безброй успехи в бъдещите начинания! А всички вас, искам да насърча да уважавате труда на всеки един човек!
Заедно можем да постигнем много, стига да бъдем добри и разбиращи хора!
С любов,
Антония Петрова – Батинкова“

Под поста на Антония Петрова красивата Кравец благодари за подкрепата.

Коментари

коментара