15-годишният Павел от Перник дава остатъка от даренията за лечението си на друг

15-годишният Павел Караджов от Перник, за който перничани даряваха средства за операция, вече се възстановява успешно. Известна сума обаче остана от даренията, а Павел иска с нея да направи нещо добро – така, както са направили добро на него.

Павел обяви, че ще даде остатъка от дарените му средства за лечението на Ивчо от град Радомир.

Ето какво сподели Павел в профила си във Фейсбук:

„Здравейте на всички мои приятели,познати и непознати хора, които ми помогнахте в труден за мен и моето семейство момент. След направената ми операция възстановяването ми на този етап е успешно . Благодаря ви от ❤️. Затова решихме с моята майка Ива Александрова остатъка от сумата 4259 лв да я дарим на Иво Христов – момче, което в този момент се нуждае от нея. Така не само аз, а всички ние му помагаме в този труден момент за него. Нека му помогнем всички заедно, както помогнахте на мен!!!
Аз и моето семейство ви благодарим от сърце!“

Припомняме, че Павел от години страда от неуточнено заболяване и претърпява в годините множество неуспешни операции. Последната му надежда бе клиника в Турция. За щастие разибраме, че лечението за Павел е успешно.

Иво Христов от град Радомир пък от години се бори с тумори. Едва сега обаче ново лекарство му дава надежда, че може да се служи край на мъките. Лекарството обаче е изключително скъпо и всеки лев е от съществено значение за талантливия писател Иво, който има издадени няколко романа.

Коментари

коментара