МЕЛЕ на мач между Миньор и Металург в Перник

Мач между отборите на Металург Перник и Миньор Перник завърши с нахлуване на терен и вандалски прояви , научи zaPernik.com.

Отборът на Металург е водел в резултата с 1:0 , когато след червен картон за играч на Миньор от агитката на жълто-черните нахлуват от терена и става меле. Бутилки с минерална вода хвърчат из терена .

Първоначално феновете са се насочили с бой към един от страничните съдии. После към играчи на Металург.

Мачът е прекратен.

Източници от агитката на Миньор разкриват ,че след като техния отбор напълно се провали дори и при наличието на нов собственик, миньорци ще пречат на всички пернишки отбори да се състезават и ще бойкотират проявите им.

Перничани, станали свидетели на мелето пишат, че феновете на Миньор са хвърляли бутилки в публиката, където е имало и деца.

След мача от ФК Металург написаха:

Металург/Перник/ – Миньор/Перник/ 1:0 /прекратен в 83 минута/

Металурзи поведоха в мача в 8-тата минута след гол на Димитър Савов след асистенция на Марио Георгиев. До края та полувремето Металург изпусна да удвои резултата след като се откри добро положения пред Денислав Балев.

Второто полувреме започна с натиск на гостите, но до голова положение не се стигна. Металурзи се затвориха и умората си каза думата в последните минути се играеше само пред тяхната врата. В последните минути на мача втори жълт и червен картон получи Венцислав Василев от гостите.

В 83-тата минута на мача фенове на гостите нахлуха на терена и удариха в главата страничния съдия, след което главния съдия прекрати мача. Гостите нахлуха на терена и започнаха да чупят и да атакуват феновете на домакините и неутралните фенове…..

Благодарим на феновете ни за подкрепата и поведението по трибуните

Остро осъждаме поведението на гостуващата агитка и се надяваме да няма пострадали хора !

Коментари

коментара