УСПЕХ, Ивет! Перничанка на световно по таекуон-до в Казахстан

СК “Калоян Ладимекс” е представен от Ивет Василева на световно първенство по Таекуон-До ITF в Астана, Казахстан 19.08-27.08.2023.

Нашата състезателка ще се състезава в дисциплините спаринг- до 62 кг.жени и специална техника, съобщиха от клуба.

Треньорите са изключителнио горди и щастливи с постиженията и резултатите на Ивет Василева. За пореден път тя доказва, че с постоянство и труд се постигат високи успехи.

Ивет Василева тренира вече повече от 10 години Таекуон-До в СК “Калоян Ладимекс”. Тя е дългогодишен състезател в Националния отбор, републикански шампион по Таекуон-до и републикански шампион по Кикбокс .

Европейска шампионка при девойки старша възраст за 2022 год.

-Европейското състезание в Йезоло, Италия 2023,

-Ивет Василева спечели бронзов медал- индивидуално жени до 62 кг

-Бронзов медал отборно при жени- форма, както и бронзов медал отборно спеацилана техника- жени.

Титлите през тези години са много, от републиканска до европейска,

Ивет Василева е в най-добрата си форма. Тя се чувства спокойна и сигурна в успехите си.

„Да пожелаем мощ и късмет на нашите състезатели в Астана – Казахстан ! Нека , както винаги да гърми залата с “Българи – юнаци “ ! Когато българският отбор се състезава с друг , останалите световни отбори стават на крака и скандират в полза на бъларските шампиони , защото нашите са спортсмени и почтени в това , което правят . Нека настане мигът , в който една огромна зала се превръща в туптящо сърце и със страшна сила и любов се вика “ Сърце , душа , за България !

Днес 21.08.2023 Василена Йорданова от клуб „Василена“ ще излезна на доджанга в дисциплината форма жени до първи дан!!

„И до сега нито един от медалистите / от трите пернишки клуба/завърнали се  от еврпейското първенство в Йезоло/Италия 2023 през месец април ,  не бяха потърсени или поздравени за отличното им представяне, нито от областна администрация ,нито от общинската или от общински съвет Перник!“- споделя старши треньорът на  СК“ Калоян ладимекс“ Иво Иванов.