Откакто изпадна във В група Миньор – Перник МАЧКА НАРЕД: Наниза 4 гола на Вихрен, но отново не мина без скандал

Отборът на Миньор (Перник) постигна лесен успех с 4:1 над Вихрен в сблъсък от третия кръг на Югозападна Трета лига. Попаденията за „чуковете“ реализираха Божидар Чуканов (32), Деян Христов (65) и Кристиян Слишков (76, 88). Точен за тима от Сандански бе Петър Христов (85).

Двубоят започна на високо темпо, като в 15-ата минута Божидар Чуканов стреля технично с десния крак, но кълбото премина на сантиметри от целта.

В 32-ата минута логичното се случи. „Чуковете“ стигнаха до първото попадение в сблъсъка, след като този път нападателят на тима Божидар Чуканов успя да матира Боян Загорски, предаде sportal.bg.

Втората част започна ужасно за гостите от Сандански. Християн Димитров направи грубо нарушение, а главният съдия Иво Андреев не се поколеба да му покаже втори жълт картон, с което Вихрен остана с 10 души на терена в Перник.

В 65-ата минута Деян Христов се оказа на точното място в наказателното поле, за да засече центрирането на Божидар Чуканов, и с глава изпрати топката между краката на противниковия страж.

В 76-ата минута Кристиян Слишков с фантастичен удар с левия крак направи резултата 3:0.

В 85-ата минута гостите от Сандански върнаха едно попадение. В автор на гола се превърна резервата Петър Христов, който се разписа с шут от точката на дузпата.

В последните минути на срещата Кристиян Слишков оформи крайния резултат с красиво изпълнение от границата на наказателното поле.

По време на мача имаше напрежение между главния съдия и скамейката на ФК Миньор Перник. Стигна се дотам, че реферът даде жълт картон на един от екипа на перничани, докато агитката на „чуковете“ изразяваше своето недоволство така, както само те си знаят.

Към момента пернишкият футболен клуб остава лидер в групата, заедно с Ботев – Ихтиман.

Коментари

коментара