Племенница на депутат се оказа откритата в куфар край Перник Евгения – УБИТА от мъжа си и баща му

Депутатът от „Има Такъв народ“ Андрей Чорбанов се оказа роднина на убитата от мъжа си Евгения, чието тяло бе открито в куфар край Перник. Това стана ясно по повод дълъг пост на Чобанов във фейсбук, във връзка с последния случай на насилие над жена – 18-годишното момиче нарязано с макетно ножче от приятеля си заради ревност.

В поста си Андрей Чобанов говори за бащинско възпитание, като вмъква случая за убитата си племенница от перничанина Орлин, в съучастие не с кой да е, а с неговия собствен баща – бивше пернишко ченге.

В момента и двамата са подсъдими за престъплението.

Ето какво пише Андрей Чобанов:

„Мястото на бащата е невероятно важно във формирането на психиката на един млад мъж. Преди почти две години един млад и образован мъж удуши своята съпруга Евгения – моята племенница. Натъпка я в куфар и неговия баща я захвърли надалеч в един водоем. Да, именно баща му. Нещо повече – той е посъветвал сина си какво точно да направи, за да я убие. Какво може да очаквате от един син, възпитан от такъв баща. Генетиката, уважаеми, тя е най-важния компонент във всичко.
Ще завърша с призив към всеки баща – възпитавайте синовете си, за да бъдат добри мъже, а не отрепки. Вие сте отговорни в най-голяма степен за това, което те ще си изградят за света наоколо. Защото синовете ви са вашата проекция, вашите отношения и поведение.“

Коментари

коментара