Ники вече е в Германия, започва лечение

Малкият Никола от Перник, на който му предстои тежка битка за оцеляване, замина за Германия и вече е там. Това съобщи майката на момчето в групата „Бъдеще за Никола“. Вече са започнали куп изследвания по състоянието на момчето. В момента се очаква лекарският екип да вземе решение кога ще започне лечението. Припомняме, че Ники се бори с тежката диагноза тежката диагноза „Остеосаркома феморис декстри“. 

Ето какво написа тя:

Здравейте!
Дълго време не сме качвали нищо относно състоянието на момчето ми, относно това какво се случва с Никола. Самите ние не знаехме какво и как ще се случи, отчаянието започна да надделява в мен и хилядите въпроси пак връхлитаха в главата ми. След като няколко пъти заминаването ни се отлагаше, решихме, че ще пишем когато вече сме в Германия. И ето, че чудото се случи и първата голяма стъпка е направена. Вече сме в Германия от няколко дни, посетихме болницата и започнаха куп изследвания. Ще чакаме през идната седмица и решение от лекарския екип кога ще започне лечението му. През това време преминаваме през други препятствия, за жалост намирането на квартира се оказа много трудно и голям проблем, но съм сигурна, че ще се справим и с това. Важното е, че ангелчето ми е тук и виждам блясък, макар и малък в големите му очички ❤️
Благодарим на всички Вас за подкрепата и съпричастността.  Без вас нямаше да успеем.
Благодарим Ви от сърце, че сте до нас, че ви има, че не спирате да се интересувате от състоянието на Ники, и че сте едно от най-важните лекарства за оздравяването на детенцето ми.

Бъдете здрави

Коментари

коментара