Корнелия Нинова нападна пернишкия кмет по БТВ! Червената кралица ще издига свой кандидат в Перник, но СТАНКАТА не й остана ДЛЪЖЕН

Червената кралица Корнелия Нинова каза, че ще издига свой кандидат за кмет в Перник. Това стана в предаването „Лице в лице“ по БТВ вчера.

Станислав Владимиров е разследван от европрокуратурата, има доклад на Сметната палата, на АДФИ за извършени нарушения от него като кмет. Той отдавна се прегърна с Бойко Борисов и си уредиха всичките водопроводи и далавери. Виждаме, че ГЕРБ са си го харесали за кандидат-кмет за Перник, ние ще си издигнем свой”, коментира Корнелия Нинова по темата за местните избори, добавяйки, че социалистите ще  имат кандидати в почти всички градове и в по-голямата част от селата.

Пернишкият кмет не й остана длъжен и отговори пред ZaPernik.com:

Аз съм най-проверявания, разследван и удрян от институции, но това, което Корнелия Нинова спестява на зрителите е…оправдаван кмет в България„, каза Станислав Владимиров и продължи:

„Масовите проверки срещу мен и екипа ми завършват с оправдания, но това не излиза по телевизиите. Корнелия Нинова разбира се в неин стил спестява това. Спестява, че и тя ги поръчва тези бухалки. За пример – докладът на Сметната палата още не е излязал, но Корнелия Нинова вече знае за него и го цитира в БТВ. Колко е прозрачна. Изпуска се в ефир.

Корнелия Нинова ме мачка не от днес, а от деня, в който станах кмет. Ядосва се, че не й ръкопляскам от пленумите от първи ред. Тя много мрази някой да побеждава, а самата все да губи избори. Иска да е успешна, но не може. Докато хората ме подкрепят ще управлявам този град в техен интерес. Толкова проверки и удари изядох от нея и не само, но не се жалих по медиите. Гърбът ми е здрав“, каза Станислав Владимиров.