12-годишно момче от Перник ИЗЧЕЗНА, откриха го в чужд апартамент

12-годишно момче от Перник изчезна с часове, но бе открито от полицията.

12-годишният Божидар бил в неизвестност от 23:30ч. , съобщава в социалната мрежа вуйчото Радослав, като моли за помощ. Сигнализирана е и полицията, която започва издирване.

В крайна сметка Боби е открит жив и здрав след едно денонощие. Момчето е преспал в къща на свой приятел на ул. Софийско шосе.

От полицията потвърждават, че детето е намерено. Радослав също потвърди добрата новина и благодари на всички, които са били съпричастни с тяхното притеснение.

До всички хора които писаха за наша племенник На сестра ми за детенцето детето е намерено слава богу в добри ръце е Благодаря на служителите на реда че си свършиха тяхната работа детето е вече намерено и е спокойно то е било на Софийско шосе на пазара в някакъв апартамент на негов приятел при близките и Слава на бога се намери детето и двете дечица където се издирваха се намерени и е добре Благодаря на всички които се озоваха и да останалите където ме псуваха без причино без да знаят какво е име направиха че съм бил измамник след като не знаят Каква е била аз не съм спал цяла нощ И аз и моята сестра за да може да уведомим полицията за да може да се намери това дете Благодаря предварително на всички“, написа той.