Време е за нова фотосесия! Антония Петрова отново се показа – СНИМКИ

Сигурно се чудите откога не сме писали за пернишката Мис Антония Петрова – Батинкова.

Доста често Антония не спираше да залива социалната мрежа с лични снимки и хвалебствия за перфектното си симейство и как добре си живее. Това обаче предизвика завистта и подигравките на хората и перничанката дори заключи коментарите си. Малко след като роди второто си момче, бившата миска ограничи доста публикациите си, а на страницата й във фейсбук могат да се видят само реклами на фирмата на мъжа й.

Последното събитие, което Антония качи бе от концерт на Хари Стайлс във Виена, където в клипче перничанката тресе мощня си бюст докато танцува пред младите фенки на Хари.

Сега обаче е ред за нова доза професионална фотосесия на перфектното семейство Батинкови – този път с порасналия й с една годинка втори наследник.

Малкият Ивайло, който миската нарича галено Ив се роди на 7 юли 2022година. Преди това Антония и мъжа й не спряха да обикалят по екзотични почивки, а тя упорито криеше наедрелия си корем до последно.

Според запознати, причината Антония да намали качването на снимки от „перфектния“ си живот е за да ограничи злобата и завистта на хората. Това обаче породи спекулации и подозрения, че в перфектния семеен дом има трусове, а някои дори клюкарят, че самият й съпруг Ивайло му писнало от хвалебствията на съпругата му и е забранил тя да се показва. Заговори се дори за жестока ревност от страна на Антония към мъжа си, дори за изневяра от негова страна. Колко са перфектни обаче си знаят само те.  В крайна сметка и да не е така, за тази цел си има фотошоп 🙂

И преди да си кажете: „Ма какво ни занимавате с тая“, вижте няколко снимки директно от „кралския двор“:

Коментари

коментара