ЩЕ СЕ ШОКИРАТЕ: Миро Каризмата ПРИЗНА защо с жена му – перничанката Ели нямат дете

Миро от популярния някога дует „Каризма“ и съпругата му Ели, която е родом от Перник са женени от 2016-та. До днес обаче оставаше загадка защо през това време двойката така и не успя да се сдобие с деца. Това пораждаше много слухове, като най-естествените предположения бяха, че някой от двамата има репродуктивни проблеми и не може да зачене. Имаше слухове и за това, че бракът им е за пред хората, а Миро има влечение към своя пол. 

Факт е, че двамата са разделени през повечето време от живота си. Ели върти успешен бизнес в Лондон, с който успява и да издържа и спонсорира проектите на мъжа си. Миро пък се занимава с музика. Доскоро лекуваше алкохолна зависимост, а сега по снимките му в социалните мрежи се вижда, че сериозно работи за външния си вид. С половинката си Ели ходят когато са заедно на екзотични екскурзии.

„Тя си е в Лондон, аз съм тук. Трябваше да започнем да събираме пари за oбщо жилище, но аз имам много широки пръсти. Харча доста за музика.“, беше казал Миро преди време.

Физическото разстояние обаче също не е причината Миро и Ели да нямат дете. Истината е, че те просто не искали да имат дете.

„По едно време доста се бяхме притеснили, защото имахме съмнение, че Ели може да е бременна. Стреснахме се – не мисля, че сме готови. Децата не са ни приоритет!” – споделял Миро.

На Миро и Ели така им харесвало, очевидно предпочитат да живеят живота си свободни, без детски плач и отговорности. В същото време двамата са много религиозни и вярват в Бог.

„Миро е доволен, че с Ели имат еднакви виждания за живота и това ги сближава. Те просто искат да са заедно и да се радват на света, без да се ангажират с деца. А и са на мнение, че никой не е длъжен да живее живота си по някакви измислени правила, които ни налага обществото. Затова и отсече, че не – не възнамеряват да стават родители“, коментират близки до певеца, пише КРОСС.

Коментари

коментара