ДРАМА В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ПЕРНИК: Смениха областния лидер Иван Главата

Областният координатор на партия Продължаваме промяната Иван Главата е сменен , научи „За Перник“. Той ще бъде сменен с бившата депутатка на ПП Перник Юлия.

Иван Павлов (Главата) написа трогателна жалейка по повод отстраняването му:

„Драги перничани и хора от областта, искам да ви уведомя, че вече не изпълнявам длъжността областен координатор на ПП за град Перник.

Фразата „Всяко начало си има и край“ е мъдрост, която отразява неизбежния цикъл на живота и всички неща в него. Всичко в този свят има своето начало и в крайна сметка също своя край. Това е една от основните истини на живота. Всеки процес, събитие, отношение или съществване има определено начало и непременно ще завърши. Това включва както приятни, така и не толкова приятни моменти в живота ни.

Този принцип се прилага в различни контексти. Например, в живота на човек, всеки етап от нашето съществуване има начало (раждане) и край (смърт). Също така, отношенията, работните проекти, учебните задачи и други активности също имат определен период на стартиране и приключване.

Този цикъл на начало и край обогатява нашия живот с опит, уроци и спомени. Можем да извлечем полезни поуки от преживяното и да се развиваме като личности. Затова, вместо да се съсредоточаваме само върху края на нещата, трябва да се радваме на техния прогрес и да се стремим да направим всеки момент ценен.

Този принцип ни напомня да сме благодарни за всичко, което имаме в момента, и да се наслаждаваме на преживяването на нашия животен път, въпреки че знаем, че всичко е временно и ще премине.“