Майката на Ники не спира да плаче: Ето колко събра концертът в подкрепа на момчето й

Уникален концерт в зала „Борис Гюдеров“ в Перник събра в подкрепа на болния Никола сумата от 14 185 лв. Това съобщи майката на 9-годишния Ники, която благодари на всички, застъпили се зад каузата за лечение на момчето, което за съжаление не успя да присъства на събитието поради слабост.

Майката на Ники обаче не е спряла да плаче, трогната от всички добри хора, които застанаха до детето й в борбата му за живот.

Концертът, който се състоя на 30 юни в Перник, на една сцена пяха Алисия, Били Хлапето, Рени, DEEP ZONE, Симона, Адам, Ива и Велислава Костадинови и FLAWLESS TRIO.

Ето какво разказа майката на Ники след събитието:

Здравейте приятели!
Искаме да изкажем отново огромните си благодарности към всички Вас, които се присъединихте към нас и за пореден път ни подадохте ръка, пълна с надежда🫶
Искахме и Ники да присъства, но слънчицето ни няма сила да стои на крачетата си и нямаше възможността да види това, което ние видяхме!
Концертът беше повече от уникален. Концертът напълни сърцата и душите ни. Напълни също така и очите ни.
Когато се прибрах вкъщи след концерта, сълзите не спираха да текът от очите ми. Легнах си до Ники, прегърнах го силно и с неговото гласче той ми каза “МАМО,СЕГА ЗАЩО СИ РАЗСТРОЕНА? НАЛИ ТРЯБВА ДА СМЕ СИЛНИ? 😭 Думи, които пронизаха сърцето ми и не излязоха от главата ми през цялата нощ!
Сумата, която бе събрана от концерта е 14 185 лв.
Народно читалище “Напредък 1895” също се включи с техният годишен концерт и сумата, която беше събрана от тях е 4085.00 лв.
Огромни благодарности на всички, които бяха част от организацията🙏🏻
Благодарности на всички, които участваха и в двата концерта🙏🏻
Благодарности на всички, които бяхте и на двата концерта🙏🏻
Благодарим,че Ви има🙏
Бъдете здрави!

Коментари

коментара