От мястото на УЖАСА: Показаха къде са изнасилвани кучета в Перник, заподозреният без лична карта и адрес, излезе на свобода – ВИДЕО

Доброволката Аделина Александрова публикува потресаващи кадри от Перник във връзка с бруталното изнасилване на кучета от мъж -вероятно клошар, за който инцидент вчера писахме. Органите на реда са уведомени и са предприети разпити, но това, което се знае към момента е само от публикации на хора, ангажирани със случая. Те подробно го описват в снимков и видеоматериал, апелирайки за гласност.

Към момента мъжът, който е заподозрян, че се гаври и изнасилва беззащитни кучета, е на свобода. Той е бил задържан за кратко от полицията, след което пуснат – съобщава Аделина. „Човек“ без лична карта и адрес излезе по улиците за следващи подвизи, казва тя.

На видеоматериали публикувани в социалната мрежа от мястото на ужасите, се виждат безброй боклуци, дрехи на въпросното лице, железен кол с овързани на него телове, с които вероятно са били връзвани жертвите. Едно куче вече е намерено цялото овързано с подобни телове. Наоколо се усеща миризма на мърша, има и кости с неустановен произход. Мястото е около тръби на Топлофикация.

Междувременно намереното куче по категоричен начин е установено от ветеринар, че е било изнасилено. Животното е контактно и добронамерено, настанена е в кучешкия приют на Перник. Добрата новина е, че холандско семейство, разбрало за зверството е пожелало да осинови кучето, което се казва Елена.

Ето какво пише още Аделина Александрова във Фейсбук:

Днес, 29.6 бяхме повикани в полицията с Надя Райкова, дадохме показания, човекът в кавички днес е бил издирен и прибран за 24 часа. Дали ще получат прокурорско нареждане за мярка утре зависи от епикризата на доктор Диди, която ще я предаде утре сутринта, но първичният преглед вече показа че сме на прав път и кучето е насилвано.
Ако пуснат утре насилника, животът му няма да е песен, млади хора вече го търсят, а аз се гордея с нашия град, небезразличен към случая.
Разбирам, че случаят е интересен за телевизии, още никой не се е свързал.
Пострадалото куче Елена се намира в Общинския приют.
Новината на деня-ЕЛЕНА НЕ ОСТАНА НЕЗАБЕЛЯЗАНА ОТ ХОЛАНДСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА НАШИТЕ БЕЗДОМНИЦИ И ЩЕ ПЪТУВА ЗА ХОЛАНДИЯ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СЕ ПОГРИЖАТ ЗА НЕЯ В ПРИЮТА!
Търсихме и намерихме място, където са завличани женски кучета с цел сексуално малтретиране.
История с продължение.
Жена, която познава това човекоподобно отдавна го определи като МАРОДЕР.
Чавдар Стойнев молим за Ваша реакция, това се случва в съоръжения на Топлофикация.

30.6.23
Днес насилникът е освободен въпреки категорично мнение на вет че е имало сексуално насилие върху кучето Елена.
,, Човек,, без лична карта и адрес излезе по улиците за следващи подвизи.Разпитите на свидетели продължават и днес, но ако намерят за какво да бъде задържан отново, чудно къде ще намерят,, човека,,…