Певицата от Перник София Георгиева написа писмо за Бойко Борисов във фейсбук и я докладваха

Певицата от Перник София Георгиева написа пост за Бойко Борисов във Фейсбук. Малко след това обаче постът й е докладван, сподели София пред ZaPernik.com.

„Ограничиха ми профила заради назоваване името на историческа личност. Да видим сега дали ще го ограничат заради назоваване името, Борисов ?!“ – пише перничанката.

Ето и пълния й текст:

„Тези дни ме занимава темата Лидерство и Лидер. Последните месеци работя с хора, с групи хора в защитена среда, учещи се да преживяват себе си и света здравословно и да подобрят качеството си на живот, така че да са щастливи и удовлетворени от себе си без да нараняват останалите и да саботират процесите. Наричам тази група, Организъм.
Това, което наблюдавам и откривам за себе си е феноменално, както като прозрение, така и като преживяване. Процесът който тече в този Организъм при смяна на Лидера периодично в групата отприщи в мен множество въпроси и изводи, за които до сега не бях мислила по този начин.
Запитах се, какъв профил трябва да бъде Лидера в моя житейски път, тук в организма България, вземайки предвид процесите протичащи в една работна група от различни в житейски, професионален и интелектуален статус хора, пренасяйки ги върху обществото ни и от какво значение е Лидерът да има характер преди всичко, за да респектира, излъчва доверие и води групата в програмата така, че да не се стига до катаклизми в Организма.
„Хората не са толкова умни, колкото на теб ти се иска да бъдат” – ми каза в частен разговор Бойко Борисов, когато ми се обади, искайки да разбере, защо го мразя и защо плюя само него.
Да, Премиерът тогава Борисов ми се обади за да разбере, както и положи усилие и аз да разбера…
Днес трезва, както от вещества променящи съзнанието, така и емоционално и ментално, бягаща от външни влияния и въздействия, в потока на моя живот, за който положих усилия да събера от атомно разпадане знам, че хората функционираме в различна скорост на развитие и че промените върху, които имам някакъв контрол са онези, които мога да случа в себе си и в осъзнатост.
Що се отнася до Организма, той има нужда от Лидер с характер, сетивност и интуиция, който да държи цялото в граници, за да не бъдем заличени.
Имаше време, в което нямах силата да реша своя микро свят и бях гневна. Тогава си избрах враг, Борисов, защото имах нужда да прикрия собственото си несправяне.
Често си мисля, какво е било в главата и душата на Хuтл3р, който се е опитал и успял до някъде, буквално да запали све
Бог да пази България!“

Коментари

коментара