Актрисата перничанка и бивш модел в модната агенция на майка си Ивет Фешън – Луиза Григорова махна грима и заяви: Красотата идва отвътре, перфектните не съществуват

„Бях провокирана от собствените си изпадания в лека депресия и нещастие, като видя в социалните мрежи твърде перфектни момичета. Когато видя човек с толкова перфектен живот, се питам защо и моят не е такъв. От това нещо страдат много хора. Истината е, че това е нереално и го осъзнавам„, каза актрисата Луиза Григорова в „Тази сутрин“ по Би Ти Ви по повод публикацията, която качи в своя инстаграм профил.

Актрисата осъди “перфектните” снимки, които карат останалите да се чувстват дебели и скучни. „Призовавам ви, махнете от “приятели” всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват“, гласеше част от поста й.

Актрисата признава, че не мисли, че изглежда по-добре с филтри, защото би приличала на всички останали.

За мен красотата идва отвътре и няма нищо общо с това колко грим сме сложили и т.н. Аз съм била в модния бизнес толкова години, където се гони перфекционизъм, но той е в натуралното. В актьорската професия ние се гримираме, за да се правим на някой друг човек„, казва още тя.

В момента актрисата репетира за постановката „Отблизо“, чиято премиера ще е на 5 и 6 юли. Партнира си с Александър Сано, Башар Рахал и Любомира Башева.

Коментари

коментара