МУСКЕТАРИТЕ от Перник с пореден ФУРОР: Станаха ПЪРВИ на театралния фест в Пловдив

С трета поредна безапелационна победа младите таланти от МТ „Мускетарите“ към пернишкия театър грабнаха сърцата на публика и жури и станаха причина Перник все по-сериозно да се възприема като театрален град.

Надеждите на театралното изкуство в града ни, както наричат децата от школата на г-жа Ваня Михова МТ „Мускетарите“ взеха участие в театралният фестивал „Малката Мелпомена“, който се проведе през уикенда в Пловдив, със спектакъла си „Домът на Бернарда Алба“.

Нестихващите овации от публиката след изпълнението им и многобройните поздравления, които г-жа Михова получи за играта на младите актьори, съвсем закономерно бяха оценени от професионалното жури и децата станаха първи измежду десетки други трупи, участващи във фестивала.

Тази първа награда е трета поредна за „Мускетарите“. Децата бяха безспорни победители и на проведените в Пазарджик и Велико Търново театрални фестивали.

Тяхната игра е посланик на града ни, защото Перник, благодарение на тях се споменава с респект и възхищение в цялата страна, затова им желаем още много творчески успехи и награди!

Коментари

коментара