Атракция в Перник: Топ маникюристи се състезаваха в Минна дирекция в Перник кой ще направи най-шантавия маникюр

Част от сградата на Минна дирекция се превърна в козметичен салон за два дни, за да приеме десетки маникюристки, които се състезават за най-добре направен маникюр. Защото Перник бе домакин на  престижен Международен конкурс за маникюр Nailpro Bulgaria 2023.

За първи път перничанки, не само маникюристки, можеха да се докоснат  до професионалния свят на специалистите от тази индустрия и имаха възможността да се запознаят с новите професионални марки на пазара, да се информират за иновативни продукти, терапии, услуги и обучения, последните тенденции в техниките на гел лака и т.н.

Nailpro Global Competition е най – престижният конкурс в областта на маникюра в света, конкурс с 50 годишна история, провежда се на три континента в 20 държави с повече от 10000 участника. Началото на конкурса започва от Америка, през 2014 година конкурса стъпва в Европа, а две години по-късно поставя началото си и в България. Участниците се оценяват  от международни сертифицирани и независими съдии от САЩ, Европа и Азия.

Коментари

коментара