Забавно рисуване за деца, рисуване и вино за възрастни в ателие TimeArt в Перник

„Не всеки има талант да бъде художник. Но всеки може да се забавлява с рисуване!”

Това е мотото на ателие за рисуване TimeArt, което отвори врати миналата година в центъра на гр. Перник – ул. „Найчо Цанов” 14. Целият екип с много любов се стреми да създаде модерно и готино място за релакс и забавление на перничани.

Всяка седмица в TimeArt се провеждат събития с рисуване и вино – всеки може да дойде и да рисува за удоволствие, да изпие чаша вино, а след това да си вземе готовата картина вкъщи. Събитията са подходящи за абсолютно начинаещи. Не е необходимо да имате опит, за да си изкарате една прекрасна вечер. Картините се обясняват стъпка по стъпка от художник, който през цялото време рисува пред вас и помага на всеки.

Детските събития също са с фокус върху забавлението – към момента TimeArt не предлагат уроци по рисуване. В ателието децата идват, за да опитат ново изживяване, да се срещнат със свои връстници и да рисуват за удоволствие. А арт дейностите доказано подпомагат развитието на мозъка и фината моторика!

TimeArt организират и оригинални детски рождени дни с рисуване – картината е по избор на рожденика и в рамките на около час художник помага на децата стъпка по стъпка да завършат картините си, след което идва време за почерпка и торта, разбира се! Родителите спокойно могат да отидат на кафе, защото децата се забавляват прекрасно!

От месец юни ще има и събития за деца, водени изцяло на английски език. Така децата ще имат възможност да упражняват чужд език в забавна и нетипична атмосфера. Също така в ателието стартират и събития за рисуване върху текстилни чанти, а съвсем скоро и върху тениски.

За всички събития е необходима предварителна резервация в сайта на TimeArt – https://timeartpernik.com/kalendar/

Коментари

коментара