Обиди и закани на Стадиона в Перник: ФК Миньор ИЗПАДНА в Трета лига

Огромно разочарование за феновете на Миньор -Перник. Техният любим футболен отбор изпадна окончателно от втора лига заради слабото си представяне. Въпреки, че „чуковете“ победиха Янтра в неделния мач с 1:0 , това не им спести обидите от огорчените им фенове.

Миньорци изляха яда си върху футболистите, наричайки ги с обидни думи след края на мача. Припомняме, че в предишния мач феновете бяха още по-крайни като събраха жълтите фланелки на футболистите – нещо недопустимо, което досега никой не си е позволявал да направи.

Отборът на перничани се класира на 15-то място в групата, което ги доведе до изпадане в Трета лига.

„Надеждата умира последна, но и тя умира“ – бе коментара на миньорци в групата им във Фейсбук. Не липсваха и нападки към кмета на Перник, че не се е погрижил достатъчно да подсигури победите на „Миньор“ – така, както го е направил кмета на Радомир за „Струмска слава“. Сред футболните среди упорито се говори, че от доста време „Славата“ си урежда и купува мачовете по втория начин. Докато „чуковете“ играят срещите на собствени мускули. Но това, разбира се, са слухове и няма доказателства.

Кризата във ФК Миньор започна след няколко поредни загубени срещи и призиви за оставка на треньора Христо Янев. С него си тръгна и изпълнителния директор – перничанинът Велизар Димитров. Оттогава „миньорите“ копаят ново и ново дъно, което логично ги доведе до трета лига.

Коментари

коментара