Безплатен транспорт до гробищата на Черешова задушница в Перник

транспорт задушница гробища

Община Перник ще осигури безплатен транспорт до Централния гробищен парк и гробищния парк в кв. „Мошино“ за Черешова задушница в събота /03.06.2023г./

Автобусите за Централния гробищен парк ще се движат по маршрут от спирката при БИЛЛА /ЦР База в посока село Дивотино/ – Централен гробищен парк на всеки час от 8:00 ч. до 14:00 ч. В обратната посока първият курс ще бъде в 8:30 ч., а последният – в 14:30 ч. Автобусите ще се движат до спирката при БИЛЛА.

Автобусите за гробищния парк в „Мошино“ ще тръгват от спирката при бл. № 91 на ул. „Рашо Димитров“ на всеки час от 8:00 ч. до 14:00 ч. В обратната посока първият курс отново е в 8:30, а последният ще бъде в 14:30 ч. Всеки, който желае, може да се възползва от безплатния транспорт, за да не стои с автомобила си в задръстването или да търси място за паркиране.

Автобусите, които ще превозват перничани безплатно, ще бъдат обозначени. Във всички останали редовни линии, които ще се движат до и от гробищните паркове, пътниците ще трябва да закупят билет.

Коментари

коментара