Ива Давидова разказа ВСИЧКО: Получих заплахи за живота си от моя съпруг

Народната певица от Перник Ива Давидова е получавала заплахи за живота си от бившия си съпруг Димо. Това сподели самата тя в интервю пред журналиста Красимир Красимиров, разкривайки шокиращи подробности от семейния им живот .

Както вече е ясно, Ива Давидова се омъжва за избраника си Димо, който работи в Германия. От брака им се ражда малко момиченце. Докато обаче Ива гради кариера на българска територия и отглежда детето си, нейният мъж поддържа паралелна връзка с друга жена. Двете го чакат да се върне, а той е в прегръдките на друга и е забравил за тях. По думите на Ива Давидова бившият й вече мъж не е виждал детето си от година, а сам казва, че Давидова не му позволява да го види. Освен това по думите на певицата, той не плаща издръжка за малката Валена, а певицата от Перник сама отглежда детето си и ходи по участия.

В последните месеци Ива минава през тежки съдебни дела и реши да разкаже цялата история в подкаста „Не съм такъв човек“.

Ива Давидова се решава да говори, защото знае, че много други жени са в нейното положение.  Признанията й стигат твърде далеч, след като разказва как е получила заплахи за живота си от мъжа, към когото се е клела във вярност.

Коментари

коментара