Перничанка със съсипващ коментар: Някои МАЙКИ се държат като животни

Някои майки на малки деца в Перник буквално се държат като животни. Това твърди възмутена и отвратена жена, която не веднъж е ставала свидетел на скандални случаи и липса на елементарна култура и възпитание. Четирите примера, които е публикувала в социалната мрежа могат да бъдат нагледен АНТИпример за всички. Както и да се запитаме: откъде тръгва възпитанието? 

Затова и ги публикуваме без редакторска намеса:

„Здравейте, искам да изкажа възмущението си от пернишките майки, с надеждата, че малко ще се засрамят и ще се държат по-цивилизовано.
В рамките на няколко дни видях:
1. Майка изпикава двете си деца на стълбите пред поликлиниката. Даже не си беше направила труда да отидат между дърветата, ами буквално на стълбите. Това е болнично заведение все пак, плюс вътре има минимум две тоалетни за пациенти, но защо ще качиш 6 стъпала като може на стълбите, където после ще мине някой и ще си го занесе вкъщи без да подозира….
2. Днес видях как майка изхождаше детето си по номер 2 в двора на четвъртото училище, а буквално срещу нея е отворено заведение с тоалетна. Повече време и е отнело да се наврът в храстите, отколкото щеше да и отнеме да отидат в заведението. А в понеделник чуждите деца да се оправят ще стъпят ли, няма ли да стъпят в него…
3. Още една майка съвсем нагло си изпикава детето по средата на детската площадка зад блока в който живеят и могат спокойно и бързо да се приберат до тоалетна.
4. Майка седи с двете си деца, едното играе, на другото сменя памперса и хвърля мръсния памперс в храстите.
Ако може малко култура да се вкара, а не селяния. Не сте на полето, има кошчета, има тоалетни-ползвайте ги. А после се чудим защо градът прилича на сметище, те половината перничани се държат като животни. Вече не знам къде да си изведа детето, навсякъде опикано и оср*но…“

Под поста, разбира се има и защитници на тезата, че човешкото дете трябва да се изхожда навсякъде. Разбира се, в случаите, в които е невъзможно да се намери прикритие, това е обяснимо. Но в град с множество тоалетни, едва ли било проблем да се ползват.

Ето и два от коментарите под поста:

Коментар: Ами, ако детето няма време да отиде да тоалетната, какво предлагате,моля. А кучетата, които ги разхождат и на стълби и зад стълби и къде ли не оставят такива екстраменти, които никой не почиства. Хайде,моля по-спокойно,животът е кратък и без нерви.

Коментар: От коментарите се разбира че мнооого голям процент са на мнението ЧЕ:“Моето дете може да пикае и сере навсякъде,ЗАЩОТО и кучетата го правят“.. тоест
Дете=Куче,а аз си мислех,че е Дете>Куче…
И тези потомци на Айнщайн имат право да гласуват,че и най-вероятно са отговорни пряко или не за нечий живот в работното място..
Последния да затвори вратата!

Коментари

коментара