Психо рапърът Никежи от Перник написа КНИГА

Психарският рапър от Перник Никежи издаде книга, разбра zaPernik.com. Тя се казва „По-големи от хляба“. В увода на книгата си Никежи казва: „Цялото човечество някой го е абонирал за една тежка илюзия, която го натиска да е послушно под хляба.“ По-долу той казва: хлябът не е всичко.

Откакто обяви книгата си, вече заваляли поръчки преди бъде пусната на пазара, а фенове на шантавия перничанин искали да си купят книгата с автограф. Книгата е написана и като психотрилър за юноши, има и илюстрации. „По-големи от хляба“ може да се купи в онлайн книжарница izdavam.bg, както и в Книжарница Галби и пред ГУМ в Перник.

Пред сайта zapernik.com: Никежи каза:

„Дебютната ми книга ПО-ГОЛЕМИ ОТ ХЛЯБА където се разгръща подробно метежа на мит и изкачването ни на нова висока квота като общество от психични същества.
Матрицата около паницата преобърната. Книгата е и нещо като психотрилър и също написана особено към юношите, има и илюстрации. С тази книга на всички ще им знаеш филма.

Припомняме, че Никежи направи две скандали участия във формата „България търси талант“. При първото буквално падна от сцената, а при второто носеше филии хляб, които хвърли на земята и ги стъпка. Това предизвика огромно възмущение, тъй като сме захранени с максимата, че „никой не е по-голям от хляба“ и, че хлябът е свещен.

Именно този мит се опитва да отхвърли Никежи в книгата си, наречена „По-големи от хляба“.

През 1992 година Никежи за пръв път е видял и държал Библията в ръцете си. Малко са очаквали, че той ще завърши Библейски колеж. Той определя стила си като психарски уличен рап.

Коментари

коментара