Взеха ми ВСИЧКО, дори и седалката на колата: Изключително НАГЛА кражба в Перник

Изключително нагла и крупна кражба се е случила в Перник, разбрахме не от полицията. За престъплението съобщи самата собственичка на обрания лек автомобил.

Виолета паркирала колата си на паркоместата в близост до жп гарата на ул. „Железничарска“ и отишла на работа. Когато се прибрала обаче заварила колата си опустошена. Наглите апаши не само че взели всичко, което може да се вземе, но дори и свалили седалката на автомобила.

Перничанин коментира, че на това място често хората, работещи и учещи в София оставят колите си и хващат влака. Но мястото, в близост до парк остава неосветено и пусто. Това е страхотна възможност за крадците да разбиват коли. Хората предлагат Община Перник да сложи камери за видеонаблюдение по уличката.

Ето и разказа на момичето:

„От 15:40ч. до 00:00ч. оставих колата си (сеат ибиза, бежов цвят) паркирана в центъра на град Перник, в близост до Парк бар на улица „Железничарска“. Когато се заприбирах от работа забелязах, че десният заден прозорец беше отворен, а задната седалка беше свалена. От колата е взето абсолютно всичко, както от задните седалки, така и от багажника, в който имах лаптоп с много ценна информация и важни, нужни документи, с които е невъзможно да се сдобия отново, пълни торби с дрехи (нови и носени), четири чифта обувки, няколко преси за коса и още много други.
Обръщам се с огромна молба към всеки, който чете този пост и случайно е минавал от там да е видял или забелязал нещо или някой, който носи големи торби на Джъмбо, Синсей и тн., нека се свърже с мен, дори да има и някаква минимална информация.
П.С. Ако ти/вие, които сте го направили, четете този пост, моля Ви се от сърце да ми върнете нещата, те са изключително ценни за мен, ще Ви дам парична сума или каквото поискате, просто ми ги върнете. Нямам задни мисли, нито ще Ви направя нещо лошо. Единственото ми желание е да си получа нещата обратно, а Вие ще получите желаното! Благодаря за отделеното време!“

Коментари

коментара