ДОБРА НОВИНА! Павел от Перник събра средства за първата си операция, заминава за Турция

Вчера в зала „Борис Гюдеров“ се състоя големия благотворителен концерт в подкрепа на Павел, който се нуждае от средства за да се оперира.  Перничани отново се обединиха за спасението на един детски живот, а сумата, която е събрана от събитието е в размер на 27 342лв.  Сумата за първата операция на Павел е събрана и той благодарение на всички заминава за Турция на 21-ви май. 

Това обяви Ива – майката на Павел. Тя отправи своите благодарности към кметицата на Кметство Изток Десислава Стоянова за подкрепата й концертът да се състои, както и на всички приятели на момчето, изпълнители и перничани, които са присъствали на събитието.

Ето какво написа Ива:

„Аз майка на Павел Караджов, Благодаря от цялото си сърце на г-жа Десислава Стоянова, която застана зад мен и Павел не като кмет , а като майка и направи всичко възможно да се осъществи Благотворителния концерт в помощ за него.
Благодаря на всички приятели на Павел, които дни наред не спираха да продават билети. Без ВАС нямаше да се справим.
Благодаря на всички училища и детски градини, които не спират да го подкрепят.
Благодаря на всички изпълнители и организатори на този концерт, на които не им трябваше и секунда време за да кажат „Да ,идваме в помощ на Павел“.
Благодаря на всички вас , които си купихте билет и дойдохте и му дадохте вашата подкрепа.
Благодаря на всички ВАС, че повярвахте в Павел, както вярвам аз, че той ще се справи и ще има нормален живот.
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СРЦЕ❤️🙏.

Сумата, която вие всички събрахте от Благотворителния концерт е 27 342лв. Сумата за първата операция е събрана и той благодарение на всички ВАС на21.05.23г.тръгва за Турция .
БЛАГОДАРЯ ВИ“

Павел се нуждае от поне 60 000лв. за да оздравее. Битката за живота му още не е свършила. Ако искате да помогнете, можете да го направите чрез дарителската сметка.

Дарителска сметка: 0000000029783755
IBAN: BG48STSA93000029783755
BIC: STSABGSF

Коментари

коментара