НЕ СЪМ ИСКАЛ, СЪЖАЛЯВАМ: Мите Миньорецо остава в ареста за убийството на жена си

Съдът реши обвиняемият за убийството на съпругата си Мите Миньорецо в Перник да остане в ареста, заради реална опасност да се укрие. Съсед на Димитър Димитров заявил, че е чувал в продължение на повече от 2 часа силни шумове от апартамента в нощта на убийство.

Защитата на Димитров – адвокат Николай Цветков заяви, че причината за конфликтите била извънбрачна връзка на Анита с друг мъж. Фактът, че бил инвалид влияело на самочувствието му, а обидите на съпругата му го разстройвали. Няма намерен предмет, с който е извършено убийството, а убийството е извършено по непредпазливост. Затова мярката трябвало да бъде домашен арест.

Димитров се съгласи с тезата на адвоката си, а последните му думи пред съда бяха: “Не съм искал да убия съпругата си и съжалявам.

Димитров е бил употребил алкохол в петък вечерта, разказали работещи в близкото заведение. Разследващите са открили черен чувал, в който са открити дрехите на жертвата. Камери в близост до блока улавят момента, в който Димитров ги е изхвърлил. Ръцете на Димитров били наранени, по тялото на Анита са открити следи от побой. Съдът счете, че Димитров е извършител на убийството, предаде НОВА.

Коментари

коментара