Предложиха брак на певицата София Георгиева

Голяма изненада за „синият талисман“ на Перник – певицата София Георгиева. След като наскоро отново откри любовта в живота си, приказката си има предложение. София получи годежен пръстен и предложение за брак, видя zaPernik.com.  

За човек, живеещ от и със музиката, мястото, на което нейният любим падна на колене пред нея бе именно музикалната сцена.

Изненадващо за София, нейният приятел Боби я качи на сцената и по микрофона обяви предложението си. Той падна на колене пред перничанката и постави красив годежен пръстен на ръката й.

София изглеждаше зашеметена от постъпката и просто не успя да реагира, подаде ръката си, а след това двамата се прегърнаха.

„Да, днес пак съм цяла и завършена“ – коментира щастливата София, правейки препратка към най-големия си хит „Син талисман“.

ZaPernik.com попита София какво се случи и как се чувства след щастливото събитие:

„Боби ми предложи със съдействието на група Der Hunds, които много харесвам от сцената на Тънка Червена Линия. Беше изключително вълнуващо за мен. Не се сещам да съм преживявала подобна емоция. Заедно сме от 8 месеца, и никога не съм се чувствала така смислена и завършена. Сега вече знам какво е усещането да можеш да мълчиш с някой и същевременно да чуваш мислите му….“ – сподели за сайта ни София.

В последните години София Георгиева премина през Голготата на своя живот, за която самата тя публично сподели. Перничанката губи любимия си мъж от коварна болест, прави спонтанен аборт, за дълго изпада в депресия и в ръцете на алкохолната зависимост. В крайна сметка обаче Духът победи: София намери смисъл да живее, лекува се от зависимостта си и започна да обучава деца в пеенето. Не след дълго съдбата я срещна отново с любовта.

А ние очакваме приказката да има продължение: брак, бебе и щастливи старини. 

Коментари

коментара