Младежи стартират онлайн търг и голям концерт в подкрепа на деца с увреждания в Перник

От сърце за „Добро сърце“ – инициативата на младежи ГЕРБ и жени ГЕРБ – Перник стартира на 24.04.2023г. с онлайн търг и завършва с голям концерт на 30.05.2023г. в Дворец на културата – Перник.

Благотворителната кампания цели да набере средства за изграждане на открита класна стая в двора на Дневен център „Добро сърце“, гр. Перник.

Дейността на центъра е насочена към цялостно обслужване на настанените деца през деня и предоставя професионална грижа за деца с множество увреждания. Капацитетът му е 36 места за деца на възраст от 3 до 18 години. Центъра насърчава и подкрепя тяхното физическо, умствено, социално и емоционално развитие, както и висококачествени услуги за рехабилитация , обучение и развитие на всеки свой потребител.

По случай двадесет и пет години от създаването на центъра, младежи и жени от структурите на ГЕРБ-Перник се заемат да наберат средства за подпомагане дейността на му. За тази цел ще се проведе онлайн търг на страницата на От сърце за „Добро сърце“, в който ще се продават различни атрактивни артикули.

Финал на кампанията ще бъде концерт, с начален час 17:30 ч. на 30.05.2023г в Двореца на културата, град Перник, с участието на деца и младежи от център „Добро сърце“, Танцова група по хип-хоп – Dance Squad гр. Перник; фолклорен ансамбъл „Граово“, изпълнителката на народни песни Жени Мартинова; Клуб по спортни танци Надежда Перник
Елена Крумова и Георги Диков
Треньор: Людмила Томова и още.

Входът за концерта ще бъде свободен, всеки който желае да се включи и да дари средства ще има възможност да го направи в поставени за целта кутии на входа на театралния салон.

Младежите, организиращи начинанието  призовават да бъдем съпричастни и да помогнем на тези деца и младежи, като направим средата, в която пребивават малко по-удобна и красива!

Нека всички дарим от сърце за „ Добро сърце“ !

 

Коментари

коментара