Ива Давидова възкръсва в събота с НОВА ПЕСЕН

Народната певица от Перник Ива Давидова избра Велика Сряда, за да презентира най-новата си песен, видя ZaPernik.com. В кратко видеообръщение към своите фенове и последователи Ива Давидова съобщи да очакват най-новата й песен на Велика Събота от 20:00ч.

Точно преди 1 година на Велика Сряда (когато Юда е предал Христос) аз бях предадена от човека, който най-много съм обичала и на когото най-много съм вярвала…
Ето защо на Велика Събота, в навечерието на Възкресение Христово приемете новата ми песен като моето лично възкръсване! С песен! – пише Ива.

Историята на перничанката и личната й драма с бившия й мъж и баща на детето й досущ заприлича като публичната драма на певицата Шакира с бившия й съпруг футболиста Пике.

Припомняме, че Ива Давидова призна публично навръх Деня на влюбените, че мъжът за когото се е омъжила и обичала и от който има малко момиченце, всъщност й е изневерил с друга докато е бил в Германия. Последва и отговор от мъжа й Димо, който хич не се държа по мъжки и публично унизи Давидова с обидни подробности от личния им живот.
Ива обаче не остана длъжна на бившия си и заведе дело за клевета, като продължава открито да говори за отношенията им.

Коментари

коментара