КОЩУНСТВО в пернишко село! Работник посегна на медните звънци на шефа си

Извършител на кражба е установен и задържан от пернишки криминалисти.

Сигнал за откраднати 12 броя медни звънци бил подаден вчера рано сутринта от 31-годишен мъж от пернишкото с. Богданов дол. Криминалисти от Първо РУ предприели издирвателни мероприятия. За по-малко от час бил установен и задържан извършителя – 36-годишен мъж от Ямболско. Оказало се, че същият работел във фермата на потърпевшия. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и е образувано досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата и работата продължава.

Криминално проявен се изправя пред правосъдието за поредица от кражби. Задържан е за до 72 часа с прокурорско постановление.

27-годишен перничанин е привлечен като обвиняем за извършени от него и в съучастие с още двама 4 кражби от различни обекти в гр. Перник. Установено е, че са откраднати множество инструменти в това число електрически, авточасти и автоаксесоари, външни и вътрешни тела на климатици, радиатори за отопление, кабели и водопроводни части. Мъжът е познат на органите на реда и с други подобни прояви. Осъждан е с влязла в сила присъда. Задържан е за до 72 часа с постановление на прокурор и ще му се иска постоянен арест.

Коментари

коментара