Радомирка кара с 1,76 промила алкохол посред нощ, съдят други двама пияни шофьори

51-годишна радомирка е задържана за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.

Тази нощ, около 00, 10 ч., на ул. „Оборище“ в гр. Радомир е проверен лек автомобил „Тойота“ с водач 51-годишна местна жителка. Алкохолната й проба с дрегер се оказала положителна – 1, 76 промила в издишания въздух. Жената дала кръвна проба за химичен анализ и е задържана за до 24 ч. с полицейска мярка. Започнато е бързо производство и работата продължава.

Жител на гр. Радомир се изправя пред правосъдието за управление на автомобил след употреба на алкохол
На 29 март тази година, в гр. Радомир бил проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 45-годишен местен жител. При изпробването му с техническо средство за алкохол били отчетени 2, 77 промила в издишания въздух. След проведено разследване е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.
Работата продължава съвместно с прокуратурата.

44-годишен перничани ще отговаря за шофиране на автомобил след употреба на алкохол.

На 16 януари тази година, в пернишкия кв. „Тева“ бил проверен лек автомобил „Пежо“ с водач 44-годишен мъж от областния град. При изпробването му с техническо средство за употреба на алкохол са отчетени 1, 67 промила в издишания въздух. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ и проба за наркотични вещества. Привлечен е като обвиняем по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Коментари

коментара