Мъж задигна златна верижка за над два бона от жилище в Перник

48-годишен се изправя пред Темида за кражба. Мъжът, който е от пернишкото с. Драгичево откраднал скъпа златна верижка на стойност около 2 500 лева от жилище в град Перник.

След проведени издирвателни и процесуално-следствени действия е привлечен като обвиняем по чл. 195, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава съвместно с прокуратурата.

Три бързи производства са започнати през почивните дни в Перник.

С 1, 22 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Хонда“ 18-годишен перничанин. Младежът бил проверен на 01 април, около един час и половина след полунощ на ул. „Софийско шосе“ в областния град. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

41-годишен брезничанин е задържан от служители на Второ РУ за притежаване на наркотични вещества. Мъжът бил проверен на 01 април, около 15, 00 ч. на ул. „Младен Стоянов“ в пернишкия кв. „Изток“. При направения му личен обиск, от него са иззети две топчета, съдържащи суха зелена листна маса, реагирала на марихуана при направения полеви тест. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед.

Отново на 01 април, на ул. „Ю. Гагарин“ бил проверен 18-годишен от пернишкото с. Драгичево. Органите на реда го обискирали и открили в него 4 топчета суха зелена листна маса, която реагирала на марихуана след направения наркотест. И той бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Работата по документиране на случаите продължава.

Коментари

коментара