Ученици от Радомир с ред ТОП 5 на най-добрите млади автомонтьори. Единственото момиче в групата – Анжела Лазарова демонтрира майсторско кормуване

Учениците от ПГТ „Юрий Гагарин“-Радомир се оказаха сред най-добрите млади автомонтьори на провелия се регионален кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. Състезанието се състоя на 16 и 17 март тази година в Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“, гр. София.

В резултат на достойното представяне отборът на радомирци се класира на пето място, а шесто място по майсторско управление на МПС се присъди на нашето момиче Анжела Лазарова. Тя показа майсторско кормуване и доказа, че духът и желанието за изява на младите хора не могат да бъдат спрени.

Отборът на ПГТ „Юрий Гагарин“, гр. Радомир в състав: Методи Иванов Бачев, Роберто Николаев Николов и Анжела Нинова Лазарова взе участие в състезанието и премери знания и умения заедно с още девет професионални училища, които обучават ученици в областта на транспорта.

Учениците се състезаваха в два модула:
– Решаване на теоретичен тест за автомонтьори и тест за водачи на МПС.
– Изпълнение на шест отборни и едно индивидуално практическо задание за майсторско управление на МПС.

Поздравления и за ръководителите на отбора: инж. Павел Иванов, инж. Антоанета Даракова и инж. Йордан Йорданов.

Коментари

коментара