СБЪРКАНА КАМПАНИЯ НА БСП ПЕРНИК! Докато Корнелия Нинова я тресат джендъри, пернишкото БСП премина на „Цуни-гуни“ кампания и го удари на ЖИВОТ

Прав беше едно време съветника на президента Румен Радев и говорител на сегашното служебно правителство Антон Кутев, като сравни БСП със СПИН. Ето, че в годините, той се оказва ПРАВ. И днешната предизборна кампания на социалистите доказва, че партията столетница е доста палава и може би дори извратена.

Докато лидерката Корнелия Нинова я тресат джендъри и обикаля България с учебник за шести клас да плаши бабите от гейове, в пернишкото БСП го удариха на живот, сигнализират наши червени източници.

Червени избиратели са отвратени, че реално в град Перник кампанията на БСП е бутафорна, а на сбирките на остатъците от БСП Перник (тъй като партията се разцепи) се случват малко нестандартни и доста извратени за политически обществени събития неща.

Напорист социалист на име Гришата целува оборотната социалистка, известна като пернишката Лепа Брена под опуления и нещастен поглед на друг другар – Кире.

Попитахме в пернишката централа на БСП защо Кире гледа така лошо, че Гришата целува Лепа Брена, но от там само ни казаха, че има защо, но няма да разкрият подробности. Те си знаели. Най-вече тя!

Лепа Брена е заета обаче с другаря Иво Михайлов. Не я целувайте така страстно повече и не я гледайте собственически.

А въобще партийна кампания има ли?

Засега кандидат-депутата на БСП само седи и гледа от плаката „цуни-гуни“ кампанията на БСП Перник. Очаквахме той да е звездата на месеца, но той май е само повода за сбирки и веселия, разговори и целувки. Повод на местния червен апарат да оправдае, че ще закъснее да се прибере у дома. При мъжа си. Или жена си.

Корнелия Нинова може би трябва да стегне останките от партията си. Ударили са го през просото и през Антон Кутевата теорема. Вярно, че тази година социалистите са на сексуална тематика – срещу джендър идеологията, но пък нали уж са за традиционните семейни ценности?! Да хванат тогава мъжете си и да се целуват с тях, щом са решили да се целуват партийно.

 

Като сме на джендър идеология, тя и самата Корнелия Нинова не е много ясна. Спомняте ли си, как през 2017 година покани тогавашния премиер Бойко Борисов да се разберат „КАТО МЪЖЕ„.

Защо Корнелия Нинова, която днес се бори срещу джендър-идеологията кани Бойко Борисов да се разбират като мъже?!

Като мъж ли се чувства тя? Така ли се приема?  Не можа ли да го покани, например, да се разберат като жени?

Има нещо сбъркано в БСП!

Говорителят им ги определя като СПИН

В Перник не се знае кой кого целува.

А Корнелия Нинова се самоопределяше като мъж, а се бори срещу джедър-идеологията.

Избирателят е тотално объркан! Това не е неговата партия! Тодор Живков ще се обърне в гроба, ако ги види, вайкат се червените комунисти днес!

Коментари

коментара