Палавият пианист Евгени прекарал през леглото перничанка преди снимките в ЕРГЕНЪТ

Пианистът Евгени Генчев е прекарал през леглото си хубавицата Боряна Лекова от Перник, издават от кухнята на шоуто „Ергенът“, пише „Уикенд“. Това се случило още по време на снимките на предаването.

Разбира се, камерите не са заснели подробности от интимните им преживявания, но дългокраката брюнетка се похвалила, че с музиканта са стигнали докрай.

Евгени имал право да покани част от претендентките във вилата си и се спрял на Боряна. Че е привлечен от нея, пролича и в един от последните епизоди, когато се натискаха в градината на имението.

Загорелият пианист така награби перничанката, че сигурно щеше да свърши още на пейката, ако не бяха камерите. За по-сериозни чувства обаче не можело да става дума. Привличането им било само на физическо ниво, издават запознати.

“Харизматичен, интелигентен, емоционален”, с тези думи Боряна обрисува виртуозния музикант. Тя допълва, че се e чувствала страхотно по време на участието си в шоуто.

Евгени успял да я предразположи, защото имал специално отношение към нея. “Това в най-голямото приключение в живота ми – емоция, която ми е трудно да опиша с думи. Всичко стана на шега – исках да предизвикам себе си, да изляза от зоната си на комфорт. Имах нужда да изживея нещо различно и разтърсващо. Почти през цялото време имах страшно притеснение от камерите, в началото бе най-осезаемо“, коментира Лекова в социалната мрежа.

Боряна потвърди, че участничките нямали достатъчно време за сън, защото снимали до късно през нощта. „Вечерните коктейли продължаваха между 3 и 5 часа. Трудно е да кажа, защото нямахме представа за времето. Нямахме достъп и до телефоните си. Да се откъснеш изцяло от външен свят, безда имаш представа за него – уникално! Бих го повторила!“ разказва 2 9 – годишната мома.

Хубавицата е от Перник и се занимава с продажба на автомобили. Определя се като „изключително усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама“, но признава, че не е напълно удовлетворена от постигнатото до момента – както в личен, така и в професионален план. Имала е няколко неуспешни връзки в миналото, ала горчивият опит в любовта не е убил надеждата ѝ, че някой ден все пак ще срещне правилния мъж. Едва ли обаче това е Евгени.

Пианистът от Пловдив бил доста палав и се е целувал с почти всички участнички в предаването, а с Боряна стигнал и до леглото.

Коментари

коментара