Толкова усмихнати кучета и деца на едно място не сте виждали! Ученици и учители от ПМГ разходиха кучетата от приюта в Перник

Този уикенд в Перник беше щастлив както за хора, така и за кучета.

Ученици от Природоматематическа гимназия „Христо Смирненски“и техни преподаватели, организирани от перничанката Рени Александрова посетиха  приюта за безстопанствени кучета  в Перник и разходиха в пространството около приюта затворените в клетки животни. 

Младите перничани донесоха радост, лакомства и глъдка свобода на кучетата, които живеят в приюта и чакат някой да ги поиска и да им даде свободен и щастлив живот.

„Четириногите ни приятели приветстваха своите гости с радостно размахващи се опашки и се държаха отлично по време на разходките „– констатираха от общинския приют.

Ето какво написа Дени Венева, доброволка в приюта:

Толкова усмихнати кучета и деца не бях виждала…
Горди сме, че в Перник има такива стойностни деца, такива прекрасни учители и такива неуморни хора като Рени, стремящи се да помагат по всевъзможни начини не само на бездомните кученца, но и на всички живи същества!
Благодарим и на семейството на Emanuela Simeonova за помощта, освен с разходки, с така ценните за опашатковците снимки и не на последно място на Maya Kostadinova, която отразяваше цялото събитие!
https://www.facebook.com/groups/382287266391635/permalink/884123859541304/
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ! Докато има хора като вас, доброто ще възтържествува!

Коментари

коментара