ИЗБОРИ до ДУПКА! Предизборно положение в пернишко село. Жители си запълват дупки сами, други лепят плакати ВЪРХУ пътни знаци

Тежко предизборно е положението в пернишкото село Ярджиловци. Недочакали неволята на предизборните обещания, жители на една от махалите хванаха лопати и чакъл и започнаха да си запълват сами безнадеждните дупки по улицата, видя zapernik.com. 

В това време пейзажът на милата родна картинка бил допълнен от невъзмутимото лепена на предизборни пплакати и товърху светлоотразителни ленти уеказващи наличието на полуръждасала метална спирка.

Ето какво разказва в групата на село Ярджиловци един от хората на място Йордан Йорданов, който е публикувал и снимките, които ви представяме:

„Днес се събрахме от махалата и продържихме да си попълвам дупките по пътя от махалата до път 605. Докато ние се трудехме индивид от същата махала одлепваше автобусната спирка на някъква си поредна лъжлива партия, вместо да се включи в бригадата, която се труди по пътя по който минава и самия той. Демонстративно залепва ще плакатите върху свитлонразителните ленти, който предупреждават, че има спирка и с това си действие може да предизвика тежко ПТП. Агитацията ни стана ясно да не се гласува за тези. Благодарим, че няма да гласуваме за тази партия, а с положеният от нас труд за благото на хората от махалата и уважение ви призоваваме и вие хората от Ярджиловци да не гласувате за тези.“

dav
dav
dav
dav
dav

Коментари

коментара