ДРОГАТА ЗАЛИВА Перник: Надрусан младеж с Ягуар се заби в автобус

Снимка: vestnikpriatel.com

Четири бързи производства са започнати в Перник и Радомир, съобщиха от местното МВР.

Вчера, около 16, 45 ч. в пернишкия кв. „Църква“ възникнал лек пътен инцидент между автобус „Ивеко“, управляван от 64-годишен перничанин и лек автомобил „Ягуар“ с водач 22-годишен от пернишкото с. Студена. При изпробване на двамата водачи за алкохол и наркотични вещества е отчетен положителен резултат за амфетамин на по-младият. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.

20-годишен перничанин е шофирал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества. Младежът бил поверен тази нощ, на ул. „Вардар“ в областния град. Уредът отчел положителен резултат за канабис. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч.

36-годишен жител на радомирското с. Извор“ е управлявал товарен автомобил „Дачия“ след употреба на канабис. Мъжът бил проверен вчера,около 06, 14 ч. в с. Извор“. Дал е кръвна проба за химичен анализ и е задържан за до 24 ч.

Двама радомирци са задържани за притежаване на наркотични вещества. Това е станало при проведена специализирана полицейска операция във връзка с разпространението и употребата на наркотици. Служители от РУ – Радомир проверили младежи на 19 и 22 години. Последвал личен обиск, при който у по-възрастният е открита и иззета саморъчно направена цигара с марихуана. Задържани са за до 24 ч. с полицейска мярка и работата продължава под надзора на прокуратурата.

Коментари

коментара