Луиза Григорова в подкрепа на Вергов: Лъжата и клеветата са НАСИЛИЕ, всичко е евтин ПР и…грим

Перничанката Луиза Григорова – Макариев застана зад колегата си Юлиан Вергов в скандала му с друга актриса Диана Димитрова, видя zapernik.com. 

На страницата си във фейсбук Луиза качи текст и снимки на сцени на насилие, като подчерта колко реалистичен може да бъде един грим.

Дали родената в Перник Луиза не намеква, че посинените снимки на Диана, с които обвини Вергов в насилие, са всъщност….просто грим?

Луиза публикува поста си, след като Юлиан Вергов за първи път официално проговори за случката му с Диана и категорично отрече да я е удрял. От думите на Вергов стана ясно, че е видял Диана да праща ужасяващи гласови съобщения на собствената му дъщеря, но така и не огласи повече подробности. И точно това е станало причина за разправията между двамата преди години.

Луиза Григорова казва още, че безусловно подкрепя Юлиан Вергов. Ето какво на писа тя:

„Направихме филм за домашното насилие. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си представите какво видях в очите на някои хора след филма. Ще ви кажа – ужасът от изпитаното. Този филм за нас е важен, за да се повдигне въпросът, за да се говори, за да бъдат спасени повече жертви на насилие. Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ! И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели(защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.

Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш.

Благодаря за вниманието!“