Корнелия Нинова се появи изненадващо на ФАЛШИВ 8 МАРТ в Перник! Всичко започна много добре, но завърши зле

Лидерката на БСП Корнелия Нинова се появи изненадващо на събитие, което уж трябваше да бъде осмомартенско празненство на жените-социалистки в Перник.  Партито по традиция бе насрочено в Младежки дом – Перник с куверт от 15 лева.

На срещата присъстваха основно младежи-пенсионери, а изненадващо, без предварителна уговорка се яви Корнелия Нинова. От БСП разкриват, че червената фурия се страхува да не бъде освиркана от хората около кмета Станислав Владимиров, които напуснаха миналия месец БСП и затова е предпочела да дойде инконгнито.

Корнелия Нинова се ръкостискала с присъстващите и хванала микрофона. Цял час говорила на бабите за джендърите. По едно време обаче на старците им писнало да слушат за гейове и педераси и започнали да негодуват. В края на срещата няколко баби споделили на местното политбюро, че очаквали да им говорят за пенсиите, а не за джендъри.

Корнелия Нинова бързо се омела от сградата на Младежкия дом след края на сексуалната си реч.

Остава открит въпроса какво правят на женско осмомартенско празненство толкова мъже, както виждате на снимката по-долу, но в БСП явно нещата с половете са тотално объркани. /ZaPernik.com

Коментари

коментара