ОТНОВО НА ВЪРХА: СК Калоян-Ладимекс с ударно представяне на държавното първенство 

От 24-26.02.2023 г. в зала Триадица в град София се проведе държавно първенство по Таекуон-до ITF в дисциплините- форма, специална техника и самозащита за всички възрасти. В състезанието взеха участие над 457 таекуондисти от цялата страна от 22 отбора.

А перникшият спортен клуб „Калоян Ладимекс“ се възвърна подобаващо на първото си място в генералното класиране. Клубът завоюва най- много медали в дисциплините: 7 златни, 2 сребърни и 5 бронзови медала.

Първо място отборно форма при деца и отборни шампиони в дисциплината самозащита станаха юношите старша възраст. След нас останаха силните отборите на Фолкън Благоевград и Некст Габрово.

Отлично впечатление направиха и най-малките ни състезатели като покориха първите места в дисциплината форма и с това доказаха, че са достойни наследници на големите батковци и каки на куба.

Треньорският щаб изказва своята благодарност към всички състезатели от спортния клуб като за пореден път доказва, че в клуба се изграждат комплексни състезатели в Таекуон-до ITF.

Ванеса Ефремова- 1во място, деца, 11-13 годишни, 4-1 ГУП

Божидара Павлова- 1во място, 8-10 годишни, 8-7 ГУП

Иван Поповски- 1во място, 14-17 години
Ивет Василева-1во място, жени

Отборен първенец при децата- СК Калоян “Ладимекс” на форма, 8-7 ГУП

Отборен първенец в дисциплината самозащита- СК “Калоян Ладимекс”

Петя Стефанова- 1во място, специална техника

Коментари

коментара