Драмите В ПП-ДБ ескалират! Десни разкриват: Пробита структура, управлявана от самозабравили лидери, Кирил Стоев от ПП преглътна унижението да е трети в депутатските листи, изместен от сътрудничката на Антоанета Цонева

Пробита структура, управлявана от самозабравени „лидерчета“. Така последната седмица десния перничанин, близък до Демократична България Калин Цеков коментира снимка на пълна зала с елита на „Да България“. 

Владимир Русев от „ДБ“ също изнесе шокиращи разкрития от кухнята: „Редят се листи в гробна тишина“.

В същото време коалицията ПП-ДБ регистрира листата си в Перник:

Първи е ченгето Бойко Рашков

Втора е дясната ръка Антоанета Цонева – адвокатът-парашутист Александра Стеркова. Понеже в Пазарджик не можаха да пробият, сега са я прехврълили в Перник.

Трети е радомиреца Кирил Стоев, който последните дни проглуши ушите на приятели и познати колко унизен е на третото място, но се примири с унижението си, с обещание за кариерано развитие, ако ПП-ДБ дойдат на власт. До вчера мислеше да напуска листата, днес е променил решението си или просто се е правил на „ущипана госпожица„.

Положението в ПП-ДБ Перник не е розово. Ето скрийншоти от Фейсбук, които доказват това:

Очаквайте първите прогнози на „За Перник“ за пернишкия вот и за кого ще гласува десния избирател. Освен политическите сили ще следим преференциите. 

Коментари

коментара