Михаил Григоров – ШАМПИОН: Първо участие за годината и ПЪРВИ ПОБЕДИ за перничани на държавното по ММА.

Клубът по бойни изкуства „Прайд“ в Перник се прибра с медали от първото си първенство за годината, съобщи до ZaPernik Иван Георгиев. 

На 25.02 се проведе в гр. София, зала „Универсиада“ държавно първенство по ММА, организирано от Българска Федерация по ММА / Bulgarian MМА Federation в лицето на Stanislav Nedkov.

По думите на Иван Георгиев организацията е била перфектна, имало е много настроение и отношение. Конкуренцията също е била жестока, като в състезанието са взели участие рекорден брой спортисти.

Спортен клуб по смесени бойни изкуства „Прайд“ гр. Перник е взе участие с 8 състезателя – 5-ма юноши, 1 младеж и 2-ма мъже, като на 5 от състезателите това им беше първо състезание, но положиха невероятен труд в залата и когато излязоха да играят, не им личеше, че са дебютанти. Всичките ни победи, които извоювахме бяха с приключване, което мен лично ме зарадва. Най – важното е, че състезанието приключи с минимални травми и гледаме към следващите предизвикателства, казва Георгиев.

Равносметката от състезанието е следната :

Шампион на мъже до 61.2кг. Михаил Григоров.
Бронзов медалист на мъже до 83.9кг. Росен Бисеров.
Бронзов медалист на юноши до 61.2кг. Светлин Гелев.


„Невероятна игра показаха и момчетата, които не успяха да вземат медали, но съм сигурен, че следващият път ще са много по подготвени. На последно място, но не по важност искам да благодаря и на огромната агитка, която беше през деня в залата и неуморно подкрепяше състезателите! Очаквам ви и на следващото предизвикателство!
За мен беше чест!“, казва Иван Георгиев.

Коментари

коментара