Даниел Митов потвърди бомбата на ZaPernik.com: Кирил Ананиев няма да е депутат и отказа да коментира новия водач на депутатската листа на ГЕРБ Перник Георг Георгиев: Това си е вътрешнопартийна динамика, която не интересува широката публика. Такава е подредбата

Зам.председателят на партия ГЕРБ Даниел Митов потвърди по Нова Нюз бомбата на „За Перник“ от преди месеци, че Кирил Ананиев няма да бъде повече депутат. Митов потвърди и втората наша бомба, че Георг Георгиев ще е водач на листата на ГЕРБ Перник. 

За новостите в подреждането на листите, като например повеждането на тази в Перник от Георг Георгиев, Даниел Митов коментира: „Това си е вътрешнопартийна динамика, която не интересува широката публика. Такава е подредбата.”

На въпрос относно това дали Кирил Ананиев и Петя Аврамова ще са част от листите, той обясни: „Те са част от нашия отбор, част от ГЕРБ. Това, което интересува българския гражданин, е дали ще има редовно правителство.”

„ЗА Перник“ научи от централата на ГЕРБ София, че Кирил Ананиев не е желан от нито една друга листа в България, а Бойко Борисов го унижи преди месеци, като каза по негов адрес, че на определена възраст ерекцията и пикаенето не бива да се изпускат.

ГЕРБ регистрират листата си за пернишки депутати в неделя около обяд.

Коментари

коментара