Радослав Динев е комунистът-кмет, който не иска квартал „Църква“ да се развива! Единственият кмет, който спира новите инвеститори да работят и не желае квартала му да се обновява

Радослав Динев

Радослав Динев е комунистът-кмет, който не иска квартал „Църква“ да се развива! Единственият кмет, който спира новите инвеститори да работят и не желае квартала му да се обновява. 

На сесията на общинския съвет Перник вчера, кметът на квартал „Църква“ Радослав Динев -издигнат и избран от БСП, скочи за да иска точката, която ще позволи в пустееща частна собственост в бившия завод „Пектин“ да се построят нови жилищни сгради да бъде изтеглена от дневния ред.

Радослав Динев е направил всичко възможно да спре обновяването на кв. Църква и местните да продължават да гледат разрухата – останки от завод „Пектин“.

Комунделът Динев обещавал на бабите в кв. Църква, че щял да възражда завод „Пектин“, вместо там да се появяват нови жилищни блокове.

Как точно другарю Динев ще възраждаш Пектин? Ти ли ще намериш милиони левове да построиш завод или ще запорираш къщите на бабите, които лъжеш и изтеглиш кредити, с които да възрождиш завод „Пектин“?

Ти ли ще береш ябълките и ще правиш продукти от тях?

Ти ли ще търсиш световни пазари за пектина си, за да го продаваш?

Или просто лъжеш хората, по най-комунистическия начин: Спираме нещо реално и ви обещаваме на бабите химера? На тях ли разчиташ да бъдеш преизбран тази година? С лъжи, че ще върнеш времето назад ли?

Кметът, чийто рейтинг и без това е сринат заради бездействието и мрънкането си четири години на поста си, поискал да се забрани на собственика да строи жилища на терена на „Пектин“. Дори стигна по-далеч…кмета Динев поискал Общински съвет да задължи собственика да развива промишлени предприятия там. И в комунизма чак не са стигали до такава безумица. Този кмет е изплискал легена тотално!

Преди време Динев пък спря развитието на предприятие за сладкарски изделия в Църква, за да строи тенис корт, който и до днес не е построен. Отново комуниста спря развитието и обеща химера, която не изпълни.

Църковци, докато гласувате за комунисти, докато гласувате за кметове,които спират прогреса, а ви обещават, че ще ви върнат назад във времето…не се учудвайте, че живеете в кочина.  Защото този Динев е пътник, но кой ще ви върне годините изгубено време? Четири-осем-дванайсет-двайсет? Никой!

Развивайте се! Искайте да вървите напред, а не назад! За да не живеете в това, в което живеете:

 

Коментари

коментара